Hier (alsnog) het beloofde recept voor havermoutkoekjes!
Ik vond ze geweldig!!!!
Ingrediƫnten
225 gr boter
260 ml rietsuiker
360 ml meel (ik gebruikte speltmeel)
1 volle tl kaneelpoeder
1 tl zout
720 ml havermout
240 ml rozijnen
2 eieren
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Roer bakmeel, kaneel en zout goed door elkaar.
In een grote kom boter en suiker heel romig kloppen.
Dan de eieren een voor een toevoegen en romig kloppen.
Voorzichtig de bakmeelmix toevoegen en erdoor kloppen.
Roer de havermout en rozijnen door het beslag.
Schep eetlepels beslag op niet-ingevet bakpapier.
Bak de cookies 12-14 min of totdat ze goudbruin zijn.
1 minuut laten afkoelen en dan op een rek leggen om verder af te koelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten